Изпълкомът ще гласува съдбата на Литекс след Дисципа?


Изпълкомът ще гласува съдбата на Литекс след Дисципа?

1155 0

Независмо от решението на Дисциплинарната комисия, което ще бъде взето днес по казуса с Литекс, има вариант ловчанлии да получат още един шанс да запазят мястото си в "А" група. Според "Меридиан мач" преди Коледа може да бъде свикано заседание на Изпълкома и на него да се гласува дали очакваното изхвърляне на "оранжевите" от елитната ни група ще остане в сила, или санкцията да бъде променена, така че отборът да запази мястото си в "А" група.

Интересна подробност е, че в Изпълкома участва и Гриша Ганчев, който формално може и да няма връзка с Литекс, но се знае, че именно той е взел решение за изваждането на отбора от терена в мача с "Левски".

Изпълкомът може да се прознесе и по това дали при очакваното изваждане на Литекс мачовете на тима досега ще се анулират, или ще се приеме, че скандалът с тях е след приключването на целия есенен дял от сезона и промени в класирането няма да има.

Досега Лудогорец и "Левски" са единствените отбори, които имат по 3 мача срещу ловчанлии, докато останалите са с по два.

Именно различният формат за провеждане на първенството е основният довод в полза на това, че досегашните резултати на отборите срещу Литекс трябва да бъдат зачетени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички