Ивелин Попов: Най-слабият ни мач от години насам


Ивелин Попов: Най-слабият ни мач от години насам

1060 0

"Днес може би България изигра най-слабия си мач от доста години насам. Класа и постоянство не ни стигат", призна халфът на националния отбор Ивелин Попов след поражението от Норвегия с 0:1 на Националния стадион "Васил Левски".

"Лъвовете" изиграха трагичен мач и заслужено записаха поражение, което на практика ги оставя извън борбата за третото място в групата.

"Според мен, се подведохме по тяхната игра, с по-дълги топки. Това не е нашата сила. Нещата не се получиха, съжалявам. Ниво, моментна форма, много неща. Просто днес така, аз и Мицански излязохме отначало малко по-дълбока преса, нашите халфове и защитници бяха по-назад, не се получиха нещата", коментира Попов след срещата.

"Слаб мач. Феновете за дошли да гледат хубав футбол, днес не го видяха. За това сме виновни ние. Има още 3 мача, нека приключат и тогава ще правим по-големи сметки. Класа и постоянство не ни стигат. Квалификациите минават едни след други, почти винаги губим шанс, преди да са приключили всички мачове", каза още бившият капитан на националите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички