Ивелин Попов: Господа управляващи, не си измивайте ръцете с нас!


Ивелин Попов: Господа управляващи, не си измивайте ръцете с нас!
Снимка: Иван Йочев

1539 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България - Ивелин Попов, не издържа на обвиненията, които вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков хвърли по него и част от съотборниците му. Нападателят бе атакуван от бившия кмет на Сливен, че е бойкотирал националния отбор в мача с Малта (1:1) в София.

"Искам веднъж завинаги да кажа – явно се води сериозна война, в която се замесва и уронва моето име. За мен националният отбор е над всичко – аз идвам, играя и желая да играя с националната фланелка. И го правя с цялото си сърце и душа. Защото България е моята родина и никога няма да я предам", отвърна на нападките Попов пред "Дарик".

Футболистът на Кубан (Краснодар) призова управляващите ридния футбол да изчистят сметките помежду си, без да замесват него и останалите национали.

"Господа управляващи, изяснете сметките помежду си без да си измивате ръцете с мен и съотборниците ми, които бяхме на терена срещу Малта. Не е честно да се упражнявате на мой гръб. Той е здрав и във времето е устоял на много атаки", добави Ивелин Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички