Иван Вуцов: Юношите няма да се класират на Световно


Иван Вуцов: Юношите няма да се класират на Световно
Снимка: БГНЕС

794 0

Легендата на българския футбол Иван Вуцов заяви, че не очаква юношеският ни национален отбор до 19 години да победи днес Сърбия в решителния мач за третото място в група Б на Евро 2014. Само успех ще прати трикольорите на световното в Нова Зеландия през 2015-а.

"Липсва им самочувствие на момчетата. И двата мача дотук се развиха много злощастно за нас. С Германия гол в първата минута, срещу Украйна изпусната дузпа. Това оказва влияние. Общо взето поколението не е лошо, но си проиграхме шансовете. Не е добре", каза бившият изпълнителен директор на БФС пред „Тема Спорт"

"Сърбите винаги са били костелив орех за нас. С тях играем трудно. Аз не мога да очаквам победа, но ако стане, ще е добре и ще се радвам много", завърши Иван Вуцов.

Комшиите обаче имат да решават доста кадрови проблеми. Наказан след червения картон срещу Германия е капитанът им Неманя Максимович. Халфът Велико Симич е контузен, а звездата Андрия Живкович бе отзован от репрезентацията от клубния му тим Партизан Белград. Така селекционерът на Сърбия Велко Паунович ще е доста затруднен при избора на титулярите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички