Треньорът на Украйна: Бихме България с късмет


Треньорът на Украйна: Бихме България с късмет

1081 0

Селекционерът на юношеският тим на Украйна Александър Петраков призна, че късметът е в основата на победата, която тимът му постигна над България на Евро 2014 в Унгария.

Украинците стигнаха до незаслужен успех с 1:0, след като наказаха българите с гол от дузпа (при добавката) в самия край на мача.

"Двата отбора бяха равни по притежание на топката и във всички други статистически данни, но трябва да призная, че ние извадихме късмет в края на мача. Познаваме много добре българите, защото играхме контрола срещу тях през март. Загубихме с 0:1 и днес взехме реванш, което ме прави щастлив", коментира Петраков след успеха.

"Радвам се и за Танковски, защото той успя да откупи вината си от слабия мач в събота. Говорих с него и му дадох шанс, защото той искаше да играе", допълни украинският селекционер.

Победата остави украинците в борбата за първото място в група "В", където те са равни с отбора на Германия с по 4 точки. За да продължат напред обаче, възпитаниците на Петраков ще трябва да победят и Бундестима или да се надяват на подвиг от страна на България срещу шампиона Сърбия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички