Грозно масово меле: Мач между Ботев Враца и Цървена звезда бе прекратен (ВИДЕО)


Грозно масово меле: Мач между Ботев Враца и Цървена звезда бе прекратен (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1624 0

Един от борещите се за оставане в Първа лига родни тимове си уреди престижна приятелска среща срещу втория в елита на Сърбия. Ботев Враца и Цървена звезда излязоха един срещу друг в контрола, играна в Кипър, която обаче не бе довършена.

Тя бе прекратена, след като се стигна до масово меле между двата балкански тима. То бе провокирано след по-остри влизания между Урош Спаич и Диого Барбоса. Играчът на врачани изпусна нервите си и скочи на опонента, търсейки физическа саморазправа.

Приятелска среща между Ботев Враца и Цървена звезда завърши с бой

За отрицателно време се стигна до масово меле, като в него се включиха футболисти и на двата тима. Хора от щабовете, както и съдийските лица опитаха да потушат случващото се. В крайна сметка ситуацията се успокои.

След това от българския отбор искаха срещата да се доиграе, като Христо Янев и главният съдия опитаха да убедят Владан Милоевич това да се случи. Сръбският наставник обаче категорично отказа, прибра футболистите си и приятелският мач не бе довършен.

Действията се развиха около 67-ата минута, когато резултатът бе 2:1 за сръбския гранд. Цървена звезда поведе в резултата още в 8-ата минута чрез Шериф Ндиайе след груба грешка на стража Федерико Бариос. Барбоса обаче изравни за българския тим в 37-ата минута след изстрел от границата на наказателното поле. И третият гол падна през първата част, като в 43-тата минута отново Ндиайе бе точен.

Вижте грозните кадри от инцидента, който прекрати мача около 20 минути преди края на редовното време - чрез кадрите по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички