Илияна Раева: Проблемът на Наско вероятно е с вестибуларния апарат


Илияна Раева: Проблемът на Наско вероятно е с вестибуларния апарат

1771 0

"Наско Сираков все още е в болница, но здравословното му състояние се подобрява. Той се чувства много по-добре, става, разхожда се", това каза съпругата му Илиана Раева в сутрешния блок на bTV.

Тя потвърди, че причината за постъпването на футболната легенда в болница не е инсулт. "Предстои му ядрено-магнитен резонанс и по всяка вероятност ще се окаже някакъв проблем с вестибуларния апарат", каза Раева.

Тя разказа и какво се е случило в деня, в който Сираков беше хоспитализиран. Рано сутринта той е получил „доста сериозна криза“. Пристигналият екип на Спешна помощ му е направил кардиограма и е установил, че няма сърдечен проблем, а „нещо се случва в главата“. Препоръчал е отвеждане в болница.

Възможно е здравословният проблем на Сираков да е свързан с катастрофата, която е преживял. Тя е станала на връщане от погребението на Трифон Иванов на Околовръстното шосе на София, край Казичене, сподели още Раева.

Една кола, която е спряла в аварийната лента, без да мигач тръгнала да прави обратен завой. „Наско е карал в третата лента и с по-висока скорост. Колата е абсолютно помляна. Ударът е бил много сериозен“, разказа Раева.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички