Илияна Раева: Преди дни Наско претърпя тежка автомобилна катастрофа


Илияна Раева: Преди дни Наско претърпя тежка автомобилна катастрофа
Снимка: БГНЕС

1172 0

Илияна Раева, съпругата на легендата в българския футбол Наско Сираков, разкри, че той е претърпял катастрофа преди дни, която може да се е отразила на неговото състояние.

Както е известно, вчера сутринта той бе приет в болница със съмнения за инсулт, които обаче след това бяха опровергани. Сираков се е оплакал от главоболие и виене на свят, но състоянието му е стабилно, съобщиха днес от болницата.

Ето какво написа Илияна Раева във Facebook:

Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница "Света Анна" правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях.

Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по- добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие.

Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!

Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички