Илиев: Един човек реши нещата, нека най-сетне вземат Купата, да се спре с тази истерия


Илиев: Един човек реши нещата, нека най-сетне вземат Купата, да се спре с тази истерия
Снимка: БГНЕС

2835 0

Наставникът на Черно Море Илиан Илиев не бе особено щастлив след загубата на неговия отбор от Левски с 1:0. Така "моряците" приключиха рано-рано участието си за Купата на България, още на осминафиналите. Илиев не бе доволен от съдийството, посочи и в кое отношение неговия отбор не се е представил на ниво.

"Отмениха ни редовен гол, мачът можеше да стигне до продължения. От моите футболисти имам претенции само в дефанзивен план. Най-голямата ми претенция е при гола, където заспахме. Преди това нямаше ясна идея за някой отбор да вкара. Здрав двубой, както се очакваше, времето също го предполагаше" - започна Илиев пред "Диема спорт".

"Разликата е в малките неща, един човек ги реши. Не искам да навлизам в подробности. Нека най-сетне вземат Купата, да спре тази истерия. Не го казвам с ирония, както се казва: "Нека който ни е отстранил, да вземе той купата". След такива мачове си доволен от това че си държал Левски под напрежение. Децата бавеха топките, не трябва да се случват такива неща на "Герена". Поздравления за Левски. Имат добра защита, опорните им халфове също се влагат много в дефанзивен план, трудно е като се затворят. За Купата трявба да си почти безгрешен, защото всяка грешка може да се накаже" - заяви наставникът на "моряците".

"Не искам да коментирам мача с Лудогорец. Колкото и да изглеждам спокоен, ще взема да издрънкам някоя глупост. Ще се приберем в петък, нямаме много време за възстановяване. Благодаря на феновете, които дойдоха да ни гледат" - завърши Илиев.

ВИЖТЕ КАК ПРОТЕЧЕ МАЧЪТ - В ТОЗИ МАТЕРИАЛ НА SPORTLIVE.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички