Илиан Илиев скочи на съдиите след загубата от Левски


Илиан Илиев скочи на съдиите след загубата от Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1583 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението от Левски с 1:2 в двубой от Първа лига. Илиев обвини съдиите, както и програмата на първенството, но заяви, че е доволен от показаното на терена.

"Аз съм доволен от играчите. Първото полувреме бяхме по-добри. Повеждането ни беше очаквано. Реакцията след нова не беше добра. Дадохме им да изравнят. Втората част се получи интересен мач. Ние дойдохме най-малкото с идеята да не загубим. Трябваше да сме по-прецизни в центъра. Да използваме нашите ситуации", каза той.

"Опасявахме от съдията. Третият отбор не беше на нивото на мача - съдийството. Няма фал за фала - двама човека в засада - този, който бие към вратата и този, който вкара гола. Ние бяхме по-добрия отбор", заяви още Илиев.

"Отборът на Левски с помощта на главния съдия как 12 минути не се играе футбол. Това не е добро за отбора, който има резултат. След като вкараха втория гол, футбол не се играе. Ние така трябваше да направим и след предния мач. Естествено казваме, че може и повече. Казвам го съвсем нормално. От доста години съм във футбола. Ако са решили кой на кое място да е. Имаме три гостувания. Ако си седнал да правиш на маса на ядене и пиене може би ще ти дойде мисъл: "Абе тия от Варна трябва да дойдат два пъти до София, да тренират, да се възстановяват. Но всичко е отворено", заяви още той.

"Ние сме си напред. Имаме си три мача. Трябва да се приберем към 5-6 часа и в други ден да пътуваме за Пловдив. Получихме и тежки удари. Наказания имаме. Кадрово ще имаме трудности", завърши Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички