Илиан Илиев: Трябва да приемем този резултат


Илиан Илиев: Трябва да приемем този резултат
Снимка: Getty Images / Guliver

968 0

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, не остана особено доволен след нулевото равенство за отбора му срещу Локомотив Пловдив в мача, игран на "Тича". Все пак Илиев отличи умелата игра на варненци в защита, но отличи резервите в офанзивен план.

„След като се получи такъв резултат, трябва да го приемем. Получи се затворен мач. Локомотив убиваха темпото и така тежко тръгна мача. Успяхме да създадем все пак опасности, но не успяхме да ги реализираме и според това мачът завърши наравно. Мога да съм доволен от играчите, че в дефанзивен план се вложихме максимално, имаме разерви в офанзивен план, но качеството на терена не помага да работиш бързо с топката. Въпреки че не победихме, малко са нещата, които ме правят недоволен. Има хора, които не може всеки мач да са на най-добро ниво”, започна Илиев.

„Мисля, че по-добре да ни бяха вкарали гол, а ние да победим, но имаше спорна ситуация, която смятам, че имаше дузпа. Ако си спомняте мача Франция – Португалия на Европейското, имаме същата ситуация и дузпа, но тук не я видяха. Не е добре, но може и така да се преценили. Затворен мач срещу силен противник. Получи се огледално копие на предния мач, но с идеята, че имахме повече ситуации”, коментира Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички