Илиан Илиев разкри кои двама футболисти на Черно море ще пропуснат мача с ЦСКА


Илиан Илиев разкри кои двама футболисти на Черно море ще пропуснат мача с ЦСКА
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1259 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде интервю пред "Тема Спорт" преди двубоя с ЦСКА от третия кръг на Първа лига за сезон 2022/23.

"Гостуванията на "Българска армия" и "Георги Аспарухов" винаги са тежки. Предстоящият мач няма да направи изключение. На тези стадиони винаги се играе трудно", започна наставникът на "моряците", които стартиха новата кампания с две победи.

"Не е в мой стил да говоря за другите отбори. Концентриран съм единствено върху представянето на Черно море и как нашият отбор да изглежда по-добре. Без да звучи като клише - имаме още много неща, които трябва да подобряваме. Победите в първите два кръга няма как да ни залъжат. Ние отлично знаем къде се намираме по пътя си и по какъв начин искаме да изглеждаме. Работим последователно", допълни още Илиев и след това разкри кои двама играчи ще пропуснат мача на "Армията":

"Новите се приспособиха и се вписват в обстановката, което е много добре. Много е неприятно, когато футболисти като Даниел Димов и Евгений Сердюк са контузени. Започнахме сезона с петима нови и различни в стартовите ни 11, но се съобразяваме и гоним максимума".

ЦСКА - Черно море по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички