Христов след ЦСКА: За нас беше щастие да изиграем такъв мач, не съм доволен най-вече от...


Христов след ЦСКА: За нас беше щастие да изиграем такъв мач, не съм доволен най-вече от...
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1334 0

Старши треньорът на Черноморец Балчик - Мартин Христов, заяви след загубата от ЦСКА за Купата на България, че е недоволен единствено от начина, по който тимът му е допуснал първия и третия гол:

"За да победиш един такъв отбор ти е нужен и малко късмет - те да изпуснат няколко положения, някои от нашите играчи пък да направят "мача на живота си" и ти съответно да вкараш и малкото ситуации, които имаш. Излязохме по начин, по който да се опитаме да отстраним ЦСКА, колкото и странно да звучи. Трябва да имаме самочувствие и големи цели", започна коментара си след срещата Христов.

"Когато обаче нещата тръгнат по този начин, по най-лошия възможен сценарий (б.р. - ранен гол) и то заради такава елементарна грешка, мачът става по-различен. Все пак - ЦСКА са си ЦСКА. Може би, ако бяхме задържали на полувремето 0:1, можеше и да очакваме нещо през второто. Поздравявам футболистите си за представянето им през втората част, когато играха една идея по-добре".

"Имахме план как да противодействаме в защита на ЦСКА и как да изнасяме топката. Мисля, че в много моменти ни се получи. Не съм доволен най-вече от първия и третия гол, защото бяхме анализирали всичко. Няма как да спечелиш мач, когато допускаш такива попадения", изтъкна наставникът на Черноморец и за финал допълни:

"Позитиви има много. Видяхте, вероятно за първи път в историята на Балчик се събира толкова публика. За първи път дойде и гранд от София за официален мач. Опитахме да играем футбол и трябва да гледаме позитивните неща. За нас беше щастие да изиграем такъв мач!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ел Маестро с големи хвалебствия за Асприля и призна: Играем само за победи и всички трофеи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички