Пирин с информация за контузените играчи, Занев със сътресение на мозъка


Пирин с информация за контузените играчи, Занев със сътресение на мозъка
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

741 0

Ръководството на Пирин Благоевград разкри състоянието на тримата опитни играчи на тима, които напуснаха принудително домакинството на Локомотив Пловдив, завършило при нулево равенство през днешния тим. Става въпрос за Преслав Йорданов и Янко Георгиев, които напуснаха след половин час игра и Петър Занев, който е в най-тежко състояние след 80 минути игра. 

Бранителят е получил сътресение на мозъка, което е било установено след преглед в болница "Пулс" (Благоевград). Неговото състояние обаче е стабилно, а играчът напусна терена с линейка веднага след инцидента. Той се хвърли в единоборство, но при опитът за шпагат си удари главата. 

Вратарят Янко Георгиев, който напусна двубоя през първото полувреме е с увредени връзки на коляното, а в понеделник ще премине през ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже степента на увреждането.

Бившият нападател на ЦСКА - Преслав Йорданов е с контузия на прасеца, а неговото състояние е най-добро и вероятно скоро ще бъде отново на разположение на новия старши треньор Христо Янев. 

Вижте ВИДЕО от ситуацията със Занев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички