Хасково взе бивш халф на Локо (Пд) преди мача с тях


Хасково взе бивш халф на Локо (Пд) преди мача с тях

1674 0

Хасково се подсили с халф преди домакинството на Локомотив (Пловдив). Треньорът Димчо Ненов ще може да разчита на Георги Коруджиев.

Той е роден на 2 март 1988 година, висок е 176 сантиметра. През пролетта полузащитникът бе част от Локомотив (Пловдив). Той изигра общо 4 мача за "черно-белите".

Преди това Коруджиев носи екипа на втородибизионния Спартак Варна. В кариерата си юношата на Левски е играл още за Калиакра, Спортист Своге, както и в тимове от Унгария, Румъния и Молдова. Вчера Георги Коруджиев бе картотекиран в БФС, съобщава "Тема спорт".

От клуба правят всичко възможно да вдигнат на крака за двубоя с Локо Недялко Хубенов и Костадин Ничев. Вторият е с контузия от гостуването на Марек (1:2). Той е с травма в глезена. С проблеми е и Емил Ангелов - Бабангида. Нападателят е с контузия в ахилесите. Той обаче със сигурност ще бъде на разположение на треньора Димчо Ненов за съботния сблъсък.

Очаква се дебют срещу "черно-белите" да направи и бившият бек на Берое - португалецът Педро Еуженио.

Ръководството на клуба пък ще предложи нов договор на крилото Дончо Атанасов. Шефовете са изключително доволни от представянето му - той донесе победата над Лудогорец с 1:0, а след това се разписа и при гостуването на Марек (1:2). Атанасов има контракт с Хасково до края на 2014 година, а ръководството държи той да бъде удължен.

Двубоят е в събота от 18:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички