Шефът на Хасково: Дано ни подкрепят още бизнесмени след успеха


Шефът на Хасково: Дано ни подкрепят още бизнесмени след успеха

11928 0

Изпълнителният директор на Хасково Тихомир Петков си пожела в града да се запази еуфорията от успеха над шампиона Лудогорец. Новакът в "А" група удари с 1:0 разградчани на старта на първенството.

"Тази победа е възнаграждение за целия труд, който положихме след влизането в "А" група. След него си отдъхнахме - работата ни бе възнаградена. Отборът направи добра подготовка, треньорът Димчо Ненов и момчетата бяха безупречни срещу Лудогорец. Планът ни се получи. Дано запазим този ентусиазъм и да продължим да надграждаме".

"Общината и бизнесът в града свършиха много работа, за да стигнем до този успех. Кметът Георги Иванов погледна сериозно на проекта ни, запали се. Хората в Хасково са много въодушевени, има еуфория. Дано още повече бизнесмени се заразят и да помогнат на клуба. Засега имаме осигурен бюджет, но се надяваме той да расте с добрите изяви на отбора", заяви Петков пред "Тема Спорт".

Той допълни, че всички в клуба стоят здраво стъпили на земята. "Не сме се самозабравили, не летим в облаците. Знаем, че това беше първият кръг и че все още нищо не сме постигнали. Но дано продължаваме в този дух. Повечето ни момчета са млади и местни, играят със сърце. Опитните Емил Ангелов и Недялко Хубенов дърпат и останалите напред. Колективът е налице, което е добра предпоставка за бъдещето", категоричен е шефът на Хасково.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички