Халф на Норвегия: Внимание за Тонев, съотборникът ми е безумно бърз


Халф на Норвегия: Внимание за Тонев, съотборникът ми е безумно бърз

2876 0

Халфът на националния отбор на Норвегия Стефан Йохансен предупреди съотборниците си за бързината на българския национал Александър Тонев. Двата тима се изправят тази вечер един срещу друг в европейска квалификация на стадион "Улеваал" в 21.45 часа.

Йохансен и Тонев са съотборници в Селтик.

"На терена той е безумно бърз. Невероятно бърз. Когато дойде при нас, беше контузен, но работи много, за да бъде готов за битка. В момента е възстановен и трябва да вземем под внимание неговата бързина", коментира норвежецът пред "Dagbladet".

"Според това, което той ми каза, тяхният отбор наподобява малко на нашия. Имат много нови звезди, след като Димитър Бербатов се оттегли. Вече си говорихме за мача в Осло. Тонев е приятен човек", допълва Йохансен.

Изданието опитва да изкопчи информация за расисткия скандал, в който бе замесен българския национал с играча на Абърдийн Шей Логан. Норвежкият халф обаче заявява, че не е запознат със случая.

"Не знам какво наказание заслужава Тонев, но ако това е вярно, то е неприемливо, нещо, с което трябва да се борим", категоричен е халфът на Норвегия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички