Гълъбинов разкри страхува ли се за бъдещето си в националния след отказа


Гълъбинов разкри страхува ли се за бъдещето си в националния след отказа

1136 0

Българският национал Андрей Гълъбинов коментира темата за отказа си да откликне на повиквателната на селекционера Ивайло Петев за европейските квалификации срещу Хърватия и Азербайджан. Тогава нападателят оправда отказа си с това, че не се намира в добра форма.

По-късно баща му заяви, че причината е в "програмата, по която работи, тъй като очакванията на клуба към него са наистина много големи".

"След като се консултирах с клуба си, реших да остана в Италия, в седмицата преди дербито. Не бе първият път, когато това се случва, но не се намирах в добра форма и щях да съм безполезен за квалификациите. Дали се страхувам, че това може да промени бъдещето ми в националния отбор? Ако един играч е силен, той ще бъде повикан", заяви Гълъбинов пред tuttob.com.

На българския нападател му предстои в следващия кръг на Серия Б да се изправи с екипа на Новара срещу бившия си клуб Ливорно. Андрей обаче не показа сантименти.

"Изпитвам спокойствие преди един мач, който е като всички останали. Как ще ме посрещнат в Ливорно? Не знам и не ме интересува, просто искам да донеса трите точки на Новара", отсече Гълъбинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички