Градев шокира Бербатов и обяви: Кандидатурите за президент на БФС са само две


Градев шокира Бербатов и обяви: Кандидатурите за президент на БФС са само две
Снимка: Actualno.com

1441 0

Кандидатът за президент на БФС Георги Градев разясни, че изключени от централата клубове - 40 на брой, са припознали него като "лидера на новото време". Наскоро той заяви, че те не подкрепят Димитър Бербатов вече.

Среща с Кралев и част от изгонените клубове

Миналият октомври се е провела среща между Красен Кралев, тогава спортен министър, и 40 от изключените клубове от БФС.

Той не се изказа ласкаво по адрес на Христо Крушарски

"По онова време аз вече бях напуснал екипа на Димитър Бербатов, но тогава тези отбори ми благодариха за начина, по който съм ги защитил и ми споделиха, че виждат мен като лидера на новото време. Получих още много обаждания от страната на хора, които се притесняваха, че ако кандидатурата на Бербатов не бъде успешна, то гласовете може да отидат в грешна посока. Аз влизам, за да взема положителния вот за мен и негативния срещу Димитър, за да не попадне той в грешни ръце", разказа Градев пред БНТ.

"Има само двама кандидати за шеф на БФС"

Според него кандидатурата на Христо Крушарски за стола на Борислав Михайлов не е сериозна и той ще се оттегли от битката.

Нека бъдем сериозни. Кандидатурите са само две. Христо Крушарски най-вероятно ще се откаже. Искам да виждаме хора с експертиза в спорта, които имат екипност с хора, с които работят. Ние с Димитър сме събрал есенцията в тази област.

Искам още да видя кандидати, които не се срамуват да съблекат по гащета и да поритат с децата, както ние направихме със Стилиян Петров преди време. Уважавам всички хора, които вече са преминали 60 години, заради тяхната експертиза и опит, но тяхното място вече не е във футбола", категоричен бе той. А Йордан Лечков коментира дали ще участва в битката за БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички