Гонзо пак си намери оправдание за незадоволителните резултати


Гонзо пак си намери оправдание за незадоволителните резултати

777 0

Нулевото равенство със Славия разочарова треньора на Черно море Георги Иванов. Наставникът на “моряците” отчете, че резултатът е закономерен с оглед представянето на двата отбора.

Той имаше претенции към играта в мача на офанзивните си футболисти и към качеството на терена.

"Двата отбора се бориха на този тежък терен, но в крайна сметка равенството е закономерно. Не ни удовлетворява резултата .

Мисълта и идеята ни бяха да победим. Не успяхме да го направим. Опитахме дълбока преса, не успяхме, допускахме лесно Славия да изнася топката.

Гонзо: Нямам проблем с феновете на ЦСКА, но те явно имат такъв с мен

Имахме ситуации от центрирания, но нямахме чисто положение. След тези три загуби е нормално да има малко колебания в отбора.

Смятам, че контролирахме мача. Последният пас, последният удар ни липсваше. Имахме ситуации, които ако бяхме изиграли малко по-правилно, щяхме да спечелим.

Самият отбор не играе добре във фаза атака, във фаза защита не мога да кажа, че сме играли слабо. Атакуващите футболисти не показаха това, което могат.

Бакари имаше удар от вратаря, ще видим дали проблемът е сериозен. Вратарят Коварж се справи добре, но е рано още да му давам генерални оценки”, добави треньорът на Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички