Гонзо: Не искам Лудогорец за Купата


Гонзо: Не искам Лудогорец за Купата
Снимка: БГНЕС

835 0

Наставникът на Черно море  Георги Иванов заяви, че е доволен от постигнатото и се надява добрата серия да продължи колкото може повече, макар да знае, че "моряците" все някога ще загубят.

"Искам да поздравя играчите предвид, че в сряда играхме 120 минути с Левски. Притеснявах се дали ще сме възстановени, но показаха характер и мъжество. Не очаквам в нито един мач да е лесно.  Надяваме се победната серия да продължи. Все някога обаче ще загубим", заяви Гонзо след победата над Нефтохимик.

 „Още не мислим за селекция. Гледаме на постове, на които имаме нужда, но не сме предприели нищо конкретно. Смятам, че Черно море има добра основа и бъдеще“, отсече Иванов.

За предстоящия жребий за Купата на България, Иванов заяви, че би желал да избегне отборът на Лудогорец, тъй като вече са имали доста тежък мач с "Левски".

„Готвим се за всеки мач за победа. Това, че гостуваме на Левски в София не променя плановете ни. Не мислим още за тази среща. До сега бяхме на вълна Нефтохимик. Това е отбор, който не бива да се подценява. От утре ще мислим за Левски“, завърши Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички