Голмайсторът Рангелов: Тези победи ни дават самочувствие


Голмайсторът Рангелов: Тези победи ни дават самочувствие
Снимка: БГНЕС

765 0

Единият от голмайсторите в днешния двубой срещу Македония - Димитър Рангелов, сподели, че головете за България му носят по-специална емоция.

"Продължавам да давам всичко от себе си за отбора, независимо дали е националният или клубният. Но България е по-специална и се радвам, че спечелихме два трудни мача за нас. Съперникът беше доста груб, теренът не ни позволи да покажем играта си с бързи подаване. Но за радост вкарахме два гола и съм много щастлив от това."

Излизам на терена да дам всичко от себе си и каквото стане - това е. Хубавото е, че играем вече доста компактно. На Португалия не позволихме да си играят играта и се защитавахме компактно. Не сме от най-класните отбори в света, за да си позволим да не се защитаваме. Запазихме два мача вратата си суха и съм щастлив", каза нападателят след края на двубоя.

"Тези победи ще дадат самочувствие на всички момчета, те играят все повече и в клубните си тимове. Трябва да се успокоим малко, и вие да сте оптимисти, защото имаме качество в този тим.

Голямата промяна ще е да сме позитивно настроени. Последните години националният отбор беше свързван с много негативно отношение към всички нас. Дано направим много силни мачове в квалификациите, защото това ще даде шанс на много момчета да се развият навън."

Рангелов беше категоричен, че всеки футболист, който може да вдигне класата, е добре дошъл в отбора.

 

"Имаме нужда от добри футболисти, Марселиньо няма да има проблем да се аклиматизира бързо. Има и други момчета в отбора, конкуренция винаги е хубаво да има и така се поддържа едно високо ниво. Поддържахме го това ниво едни десетина дни", сподели Рангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички