Гигов се оттегля официално от Локо (Сф) днес


Гигов се оттегля официално от Локо (Сф) днес

1400 0

Днес Локомотив (София) трябва да има нови собственици, пише „24 часа“. Очаква се по време на Общото събрание на клуба дългогодишният президент Николай Гигов да се оттегли от поста. „Железничарите“ вече ще бъдат ръководени от Мирослав Касев и Димитър Петков.

Гигов вече е прехвърлил акциите си, като за същото бяха призовани и дребните акционери в клуба. Двама от шефовете обаче са обявили, че искат да останат. Това са Кристиян Добрев и Чавдар Цветков.

След заседанието днес ще стане ясни какви са бъдещите планове на Локомотив (София) и в каква посока ще продължи развитието си. Както е известно, клубът не получи лиценз за „А“ група заради неизплатени задължение и от новия сезон ще трябва да играе при аматьорите. Това беше и причината за оттеглянето на Николай Гигов.

Вариант пред Локомотив е да се състезава заедно с ЦСКА във „В“ група. Отборът обаче разполага само с юноши, след като повечето футболисти го напуснаха. Треньор също няма, а първенството започва на 20 юли.

Не е ясно обаче дали Касев и Петков ще присъстват на Общото събрание днес. Гигов също може да бъде представляван от адвокат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички