Гигов награди "железничарите" с купон и премии


Гигов награди "железничарите" с купон и премии

1114 0

В Локо (Сф) отпразнуваха подобаващо страхотния завършек на 2014 г.

Столичани се разправиха 4:0 с пловдивския си адаш насред “Лаута” и си гарантираха зимуване на трето място в “А” група. Освен това "червено-черните" са и на 1/4-финал в турнира за купата на България.Всичко това накара собственика на клуба Николай Гигов да организира мощен купон за подопечните си. В столичния клуб "Найт Флайт" се събраха всички - футболисти, щаб и ръководство, пише "24 часа".

Още там Гигов е раздал премията за финалната за 2014 г. победа на Локо. Така освен почерпката играчите са си тръгнали от заведението и с по 500 евро.

В понеделник те ще бъдат събрани на последна тренировка, след което ще бъдат разпуснати. Първото занимание за новата 2015 г. ще бъде на 8 януари.

През седмицата Гигов изчисти всички дължими заплати на футболистите и това явно вдъхнови “червено-черните” да запишат най-изразителния си успех за сезона в “А” група.

Общо тимът от “Надежда” финишира 2014 г. с 6 последователни победи във всички турнири. За последно момчетата на треньора Димитър Васев паднаха от "Левски" на 2 ноември. Именно наставникът бе посочен от играчите за основния фактор отборът да се преобрази през този сезон.

През миналите 3 кампании столичните “железничари” се бориха до края да не изпаднат в “Б” група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички