Гигов: Атакуват ни, но с Локо (Сф) шега не бива


Гигов: Атакуват ни, но с Локо (Сф) шега не бива

2010 0

Собственикът на Локомотив (Сф) Николай Гигов коментира представянето на тима и третото място в класирането.

"Аз не съм изненадан от третото място, на което сме в момента. Защо да съм изненадан?! Никой не ни слагаше в сметките преди началото на сезона, както и след това. Постоянно се пише против нас, против клуба, а с Локомотив (Сф) шега не бива. Явно на някои медии са им верни само датите. С какво останалите отбори са по-добри от нас, за да ни превъзхождат в класирането", заяви Гигов, цитиран от "7 дни спорт".

Той говори и за финансовото състояние на клуба. "Всичко е платено на футболистите до стотинка. Казах им, че ако ме зарадват с добро класиране, ще посрещнат подобаващо празниците. Победата над Локомотив (Пд) бе поредното доказателство, че отборът ни се намира във възходяща линия. Отборът ни е добър, треньорът - също. Смятам, че кризата отмина и е време отново да си спомним за добрите времена. Европа?! Все още е рано да говоря, но помните колко мача изигра отборът при мен в турнирите преди няколко години", добави бизнесменът.

Той говори и за разследванията за "черно тото" в българския футбол. "Аз тото не играя и никога не съм играл. Това се отнася и за моите футболисти. Викали са ги заради други отбори, в които са играли. Не ме питайте за такива неща", завърши Гигов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички