Георги Марков: Да му мислят ЦСКА, ние скачаме за Европа


Георги Марков: Да му мислят ЦСКА, ние скачаме за Европа

1465 0

Изпълнителният директор на Локо (Сф) Георги Марков демонстрира спокойствие и оптимизъм, независимо от това, че Лицензионната комисия не даде на клуба професионален лиценз за новия сезон.

"Вече се подготвят документите по обжалването пред Апелативната лицензионна комисия. Бъдете спокойни! Локо няма да играе в селските групи. Ще се опитаме да спасим и двата лиценза - и този за професионалния футбол, и този за Европа. Да му мислят ЦСКА. Не мога да говоря какво е тяхното положение, но знам, че ние скачаме за победа в дербито и се надяваме да си спечелим участие в Лига Европа", коментира Марков, цитиран от "Меридиан мач".

"Не водя преговорите с НАП, има си хора за това и не съм запознат с детайлите. Факт е обаче, че и други клубове имаха проблеми, Не виждам защо и с нас да не се случи така. Ако си заслужим участие в Европа, вярвам, че можем да му се насладим. Сега най-важното е играчите да запазят спокойствие и да излязат мотивирани за победа срещу ЦСКА. Футболистите навсякъде трябва да мислят само за футбол. За съжаление в България не е така, но какво да се прави", добави шефът на "железничарите".

Изданието помества подробности около погасителния план, който от клуба са предоставили на НАП. Офертата от "надежда" е била плащане на 1/5 от сумата веднага. Локо дължи близо 1 200 000 лв. Това означава, че Гигов и компания са били склонни да извадят около четвърт милион на момента, а след това разсрочено да се издължат в следващите години. Не е ясно защо тази оферта е била отхвърлена или защо от Локо не са внесли съответния документ с подобен план.

От НАП от своя страна са настоявали цялата сума да бъде изплатена в рамките на една година, което е било определено като непосилно от собственика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички