Георги Иванов обясни защо се кандидатира за президент на БФС


Георги Иванов обясни защо се кандидатира за президент на БФС
Снимка: Lap.bg

1222 0

Един от кандидатите за президент на БФС - Георги Иванов, започна срещите си с клубове от България, които ще опита да убеди да го подкрепят чрез стратегиите си за развитие на спорта. Днес той бе в Пловдив и след събитието говори пред Sportal. 

Гонзо офииално е в борбата за власт

Гонзо подкрепи тезата на един от големите си конкуренти в битката - Димитър Бербатов, че всички кандидати трябва да се срещнат с отборите в цялата страна. Иванов обаче подчерта, че тепърва започва да работи в тази насока, тъй като досега е изпълнявал важни дейности под формата на технически директор. 

Впечатленията на Иванов

Представихме програмата, отговорихме на въпросите, така че срещата мина позитивно. Ние имаме програма, която е приета през 2022-а до 2026-а във ФИФА и УЕФА и вече две години работим по нея, като сме напреднали доста по всички проекти и тя трябва да продължи. Именно затова съм се кандидатирал за президент. Сега трябва да се завършат. Образно казано - все едно някой да ти санира блока и да го остави наполовина и да започне да санира друг.

Всеки който е канидадат за президент трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата. Не желая да коментирам другите кандидати. Цялото уважение към тях, всеки трябва да каже на избирателите какво прави и какво ще прави. Мен ме издигат клубовете, не ме е издигнал никой от БФС.

Аз съм в отпуска, имах доста неща да свърша преди това. Женският национален отбор сега ще играе в Кърджали, трябваше да се оправят организационните въпроси. 17-годишните отиват на елитен кръг в Румъния, националния отбор заминава за Азербайджан на девет дневен турнир, младежите ще играят с Полша. Вие смятате, че трябваше да оставя всички неща и да си подам молбата за отпуска или напускане преди да свърша тези неща. Аз имам отговорности. Сега влизаме в кампания, която започва от 15 февруари, а не три месеца преди това", категоричен бе настоящият технически директор. 

Вижте кой е свързаният с Божинов клуб, който издигна Гонзо!

Още: Манол Иванов се изказа срещу Гонзо и Касабов и се зарече да няма привилегии за Левски, ако бъде избран за президент на БФС

Човек от екипа на Димитър Бербатов "скочи" на Георги Иванов - Гонзо с 3 въпроса

4 легенди на Левски описаха какво за тях е "синята" фланелка (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички