Георги Иванов обясни за образованието си и показа уважение към Димитър Бербатов


Георги Иванов обясни за образованието си и показа уважение към Димитър Бербатов
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

14042 0

Кандидатът за президент на БФС - Георги Иванов, говори пред медиите преди организираната среща със софийски отбори в столичен хотел. Той сподели, че не е наясно кои клубове ще присъстват, като пожела най-достойният да спечели надпреварата. Той коментира Димитър Бербатов, както и нападките срещу себе си - включително за образованието му.

"Аз се казвам Георги Иванов, ако смятате, че някой може да ме мести така наляво, надясно. Нормално Борислав Михайлов ме е поканил в БФС, работихме по програми направихме доста неща. Използваме програмата, която е направена до 2026, това са неща, които трябва да завършим. Очакваме подкрепа, за да можем да завършим нещата, които сме започнали, а след това да надградим с нови идеи", каза Георги Иванов.

Георги Иванов дори е сред фаворитите за нов шеф на БФС

Той не пожела да коментира изказванията на Христо Крушарски като му пожела да си гледа Локомотив Пловдив. "Видял съм много злоба и завист на мой гръб. Не мога да отговарям на хората. Смятам, че моята кампания е позитивна. Хората ще изберат кой е най-достойният кандидат".

Още: Кандидат за БФС: В Изпълкома не трябва да има президенти на клубове, но да има треньор

Уважение към Бербатов от Гонзо

"Ние сме опоненти, не сме врагове. С Бербатов сме играли в националния отбор, сега сме опоненти, но това не значи, че аз нямам уважение към Бербатов. Хората ще са тези, които ще изберат кой е най-достоен. Всеки един от кандидатите има своите идеи, излага своите програми.

Аз притеснения не вярвам да има. Нормално е да има напрежение. Когато отиваш на съревнование винаги има. Когато човек има напрежение, значи има мотивация. Всеки, който иска да става президент, трябва да издържи на това напрежение, защото като стане президент ще е по-голямо", добави той.

"Ако имаш висше образование, трябва да имаш и средно. Няма да коментирам хора, които са предприели тази негативна кампания срещу мен", сподели още Иванов. А Ботев Пловдив покани кандидатите за президентския пост в БФС на дебат - Георги Градев откликна.

Още:  Венцеслав Стефанов направи предложение за Конгреса на БФС и каза по няколко думи за Михаил Касабов и Гонзо

БФС обяви седемте кандидати за президентската битка на Конгреса

Христо Крушарски сигурен, че Конгресът ще се провали, обяви кого ще подкрепи

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

Георги Градев с обещание към феновете и нова мощна атака към Георги Иванов - Гонзо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички