Георги Иванов - Гонзо обяснил, че е вързан: Борислав Михайлов подписал договор с 20 млн. лева неустойка


Георги Иванов - Гонзо обяснил, че е вързан: Борислав Михайлов подписал договор с 20 млн. лева неустойка
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

6178 0

Доста любопитно разкритие е направил новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов. Гонзо е споделил за договор, който е бил подписан от дългогодишния ръководител на родната централа - Борислав Михайлов. Проблемът при него бил, че неустойката е внушителните 20 милиона лева.

Георги Иванов - Гонзо за неустойката, която Борислав Михайлов подписал

Борислав Михайлов закопал българския футбол с неустойка

Още: "Трябва му време" - Петър Хубчев се изказа за Гонзо и обясни къде е силата на Илиан Илиев

Става въпрос за контракта за телевизионните права, който е договорил бившият легендарен вратар. При такава неустойка пък трудно могат да се правят промени. Настоящият президент е разказал за това на неофициална среща във Враца, която се е състояла през този уикенд, съобщиха колегите от "24 часа".

Въпросната неформална сбирка била организирана от Калин Каменов, който е един от новите членове на Изпълнителния комитет към БФС. Освен това Каменов е и кмет на града, в който се е състояла срещата между силните фигури във футбола ни.

Изданието посочва още, че на нея са били и различни хора от екипите на други претенденти, които се бориха за президентския пост. Сред тях Павел Колев от екипа на Георги Градев, Виктор Кирков, бившият изпълнителен директор на Янтра Милен Николов, бившият шеф в Ботев Денислав Георгиев и други.

Посочва се още, че са дошли и хора от БФС - най-вече тези, които отговарят за треньорите. Самият Гонзо пък е дошъл към 11 часа сутринта в неделя. Тогава са били набелязани и някои точки, които ще бъдат предложени на новия Изпълком. А сред тях и обсъждане от БФС на революционна промяна за българския футбол.

Още: Легенда на Левски нарече Гонзо "амбициозно и сериозно момче", изказа се и за работата на Илиан Илиев и Николай Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички