Георги Иванов - Гонзо напусна Черно море


Георги Иванов - Гонзо напусна Черно море

3882 0

Старши-треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо е подал оставка веднага след мача срещу Монтана за Купата на България. Както е известно, "моряците" изненадващо отпаднаха с 1:2 от втородивизионния отбор, а вината е поел изцяло бившият наставник на Левски.

Ръководството на отбора е приело желанието на легендата на "сините" и той вече напусна стадион "Тича". Заедно с него си тръгва и Ивайло Петров, който беше негов пръв помощник край морето.

Това беше вторият период на Георги Иванов като старши-треньор на Черно море. Той водеше тима през сезон 2013/14, но напусна, за да се завърне на "Герена" като спортен директор. Гонзо започна силно втория си период начело на варненци, като в началото на сезона записа 6 поредни мача без загуба. Черно море беше дори на върха в класирането, но последваха три поредни поражения - от Септември, Берое и ЦСКА, за да се стигне до кулминацията срещу Монтана.

В събота срещу Етър на стадион "Тича" от 20 часа отборът ще бъде воден от Емануел Луканов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички