Георги Градев разказа: Димитър Бербатов "реже" клубове за комуникация по алтернативен начин


Георги Градев разказа: Димитър Бербатов "реже" клубове за комуникация по алтернативен начин
Снимка: БГНЕС

3610 0

Кандидатът за президент на БФС Георги Градев се изказа критично за друг от претендентите за пост - Димитър Бербатов, с когото доскоро работеха заедно. Той сподели и как всъщност бившият нападател на Манчестър Юнайтед "реже" комуникация на клубовете с него.

Бербатов прави голяма обиколка из България, за да се срещне с клубовете и да говори с тях, както и да представи програмата си. Според Градев обаче той не дава телефонния си номер на клубовете, като допълни със саркастичен въпрос дали ако стане президент, ще вдига на клубовете.

"От друга страна, аз съм си казал мнението – Димитър Бербатов не може да бъде лидерът, който очакваме да бъде. Вчера чух единия от тези случайните кандидати да анализира моите думи. Да му кажа на този господин, че аз си стоя зад моите думи. За мен Димитър Бербатов не е готов за лидер. Аз казвам друго, че той също има място в българския футбол. Не е нужно да е президентското място. Той може да бъде полезен по хиляди други начини.

Още: Георги Градев представи как ще развива футбола у нас, Стилиян Петров реагира със сърца

Градев обвини Бербатов, че не си дава телефонния номер на клубовете

Георги Градев с критика към Бербатов

Естествено, че сме говорили многократно по тази тема. Като няма разделителна линия между него и Стилиян Петров, нека отстъпи. Какво чака? Толкова ли е трудно да разбере, че той не е приемлива фигура и не е обединителна фигура в българския футбол. Не знае ли какво мислят клубовете за него? Аз съм критично настроен към него, защото той не проявява разбиране, не си дава обективна оценка на това къде се намира в пространството и какви са му качествата. Когато стане президент Димитър Бербатов, ще си дава ли номерът на клубовете? Защото той сега не си го дава. Когато стане президент, ще си вдигаме ли телефона на клубовете? Не става човек без качества за комуникация с хората, да управлява футболния съюз" - заяви Градев пред dspоrt.

За финал адвокатът по спортно право допълни, че Бербатов има много добри качества, с които може да помогне на българския футбол, но не и като президент на Българския футболен съюз.

"Димитър Бербатов има много други полезни качества и предимства, които могат да се използват за футбола, за доброто на футбола, но не и това да управлява БФС. Сега е моментът да се осъзнае и да решим тази битка, която се заформа по най-добрия начин за всички" - завърши той. Освен това Георги Градев назова и кой е кандидатът за президент на БФС, който със сигурност ще спечели.

Още: Димитър Бербатов получи най-очакваната номинация за президент на БФС, очакват се големи реформи от него

Човек от екипа на Димитър Бербатов "скочи" на Георги Иванов - Гонзо с 3 въпроса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички