Георги Градев не иска да цепи екипа на Бербатов, но посочи Стилиян Петров и заяви: Той е всичко в едно


Георги Градев не иска да цепи екипа на Бербатов, но посочи Стилиян Петров и заяви: Той е всичко в едно
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

976 0

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз - Георги Градев, посочи Стилиян Петров като човека, който трябва да оглави централата и да сложи край на разделението в родния футбол.

ОЩЕ: Георги Градев представи как ще развива футбола у нас, Стилиян Петров реагира със сърца

"Ако разумът надделее, всички кандидати трябва да се обединим в една кандидатура. Ние даваме повод на статуквото да остане на власт. Досегашното ръководство иска да саботира Конгреса и да обжалва каквото и решение да се вземе. Според мен на Конгреса трябва да отиде само един кандидат, който да мине през парадния вход и да приключи цирка. Да видим как ще обжалват само един кандидат. Бутат се умишлени кандидатури, които целят да развалят обединението", обясни Градев в интервю за предаването "Денят започва" по "БНТ", а по-късно допълни:

"Той е всичко в едно"

"Трябва да има една фигура и това е Стилиян Петров. Не искам да разцепвам екипа на Бербатов. Има само едно име, което може да събере всички на едно място. Той е всичко в едно. Аз виждам комуникативност само в него".

ОЩЕ: Култов Стилиян Петров: С българския футбол искаме да се справим, а с жената не можем да се справим (ВИДЕО)

"Всеки от нас има качества, но не достатъчно, включително и аз. Има един, който може да използва качествата на всички. Изпълкомът е най-важният орган, но президентът е обединяващият човек. Ако няма обединение, ще си говорим само лоши неща през следващите 4 години", смята Георги Градев.

Георги Градев

"Нито един от конкурентите ми не е реалист. Аз съм единственият, който е постигнал нещо като управленец в спортна федерация. Шест месеца управлявах шахмата и съм европейски шампион на отборно ниво. Нито един от конкурентите ми няма офис-щаб. Никой не критикува случилото се през последните 18 години, с изключение на Димитър Бербатов", каза още експертът по спортно право.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не по-малко мъжкар от Гонзо съм": Изненадващ кандидат за БФС напомни лъжа на Георги Иванов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички