Гаджев: Ако играем както в Баку, няма да бием Хърватия


Гаджев: Ако играем както в Баку, няма да бием Хърватия

4871 0

Полузащитникът на Левски и националния отбор на България Владимир Гаджев е на мнение, че с играта, която показаха срещу Азербайджан на старта на квалификациите за Евро 2016 (2:1), "лъвовете" нямат шанс да победят Хърватия на 10 октомври в София.

"Победата в Баку още повече повиши нашата увереност в себе си. Ако играем така, както срещу Азербайджан, то няма да можем да победим Хърватия. Трябва да играем още по-добре и дълго да задържаме топката", коментира националът пред azerisport.com.

Гаджев признава, че в Баку съперникът не го е изненадал с играта си.

"Победата ни беше лека, при условие че играхме без трима водещи футболисти. Ако в състава ни бяха Ивелин Попов и Иван Иванов, щяхме да играем още по-добре", уверен е Гаджев.

"Ще играем във всеки мач за победа. Ако хърватите вложат много усилия в мача срещу нас, за двубоя с Азербайджан те ще дойдат уморени. Ако вашият отбор играе така, както срещу нас, не знам какво ще направи в предстоящите мачове. Но не очаквам сензация", отсича халфът.

Запитан дали азербайджанският тим има шанс да спечели третото място в групата, Гаджев е категоричен: "Не вярвам. Всички отбори в групата са силни. Ние също ще играем за второ-трето място. Мисля, че Азербайджан няма шанс. Във всеки случай ние уважаваме всеки съперник", завършва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички