ФКСБ - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лигата на конференциите?


ФКСБ - ЦСКА 1948 по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лигата на конференциите?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3099 0

ЦСКА 1948 има да наваксва гол пасив срещу румънския ФКСБ. Възпитаниците на Атанас Рибарски загубиха минимално на Националния стадион, но остават с шансове да отстранят съперника. Срещата е от 21:30 часа.

Наставникът на бронзовите медалисти от миналия шампионат у нас обаче е категоричен, че все още не ясен крайният победител. ЦСКА 1948 е готов да се бори за обрат, включително и до елиминиране на съперника след изпълнение на дузпи.

„Очаквайте промени в състава. Надявам се да има промени чисто поведенчески от някои от играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го крия. Ако има продължения, сме готови. Имаме доста добра резервна скамейка. Всеки, който ще седне на нея, заслужава да започне. Дълбочината на състава е голям плюс за нас“, обяви той.

Успешен старт в Първа лига

"Червените" започнаха новия сезон в Първа лига с успех над Левски на "Герена", преди да вземат и домакинството си на Пирин Благоевград с класически резултат.

Гостуването на Арда в Кърджали от третия кръг на първенството бе отложено поради ангажиментите на "армейците" в третия по сила евротурнир. При елиминиране на ФКСБ, ЦСКА 1948 ще играе в следващата фаза на надпреварата с датския Норшелан.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата на стадион "Триумфална Арка" в столицата Букурещ стартира в 21:30 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по Diema sport 3. Също така е може да следите реванша ФКСБ - ЦСКА 1948 НА ЖИВО със Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички