Ферарио Спасов: Давали са и по-смешни дузпи срещу нас


Ферарио Спасов: Давали са и по-смешни дузпи срещу нас

1182 0

Треньорът на Монтана Ферарио Спасов пое вината за загубата от Славия с 1:2. Той обаче не бе особено доволен от съдийството в мача, като заяви, че от началото на сезона срещу отбора му са давали и „по-смешни дузпи“.

„Аз коментатор на съдиите няма да бъда. Дори и да имам претенции към съдията, какво от това?“, попита Спасов.

„Ако трябва да има виновен за представянето ни днес, това съм аз, защото избрах една схема на игра, която не ни донесе успех през първото полувреме и беше много трудно да се преустроим през вторите 45 минути“, сподели Спасов пред Diema Sport.

“Момчетата се постараха да спечелят мача, но понякога и треньорските грешки, влияят на отбора. Това, което имахме като замисъл, не се получи. Дадохме много празни пространства на противника. Те имат чудесни нападатели като Манзоро и Карачанаков и беше много трудно при 2:0 да се противопоставим. Не обвинявам никого, обвинявам себе си за този мач.“, заяви Спасов и добави: „Искам да благодаря на хората, които дойдоха и ни подкрепяха. Поемам цялата отговорност за това, че загубихме. Не виждам нищо страшно да е станало, но доверието ми в някои играчи се изчерпва“.

След този двубой Монтана заема осмото място във временното класиране в "А" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички