Феновете отсвириха България - Малта


Феновете отсвириха България - Малта

1442 0

Скромна опашка за билети се заформи днес пред касите на Националния стадион "Васил Левски", предаде БГНЕС. Интересът на феновете обаче не е за предстоящия двубой на националния ни отбор срещу този на Малта, а за срещата на Лудогорец от груповата фаза на Шампионска лига срещу Ливърпул.

От днес започна продажбата на билетите за последното домакинство на "орлите" в група "Б" на Шампионската лига срещу Ливърпул.

Мачът с 5-кратния носител на КЕШ е на 26 ноември от 21:45 часа на стадион "Васил Левски". Входните талони могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим и от касата на улица "Гурко" пред Националния стадион.

От днес ценни хартийки за двубоя с "мърсисайдци" могат да си закупят само тези, който представят билет от двубоя с Базел. В понеделник билетите за мача с Ливърпул ще се продават свободно по касите, като тогава се очаква да има доста по-сериозна опашка от фенове.

Иначе днес малка част от привържениците се възползваха и си закупиха и пропуски за мача на България с Малта, но като цяло интересът към тази среща е изключително слаб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички