Вече не плашим и Малта, Пиетро Годин: Очаквам положителен резултат


Вече не плашим и Малта, Пиетро Годин: Очаквам положителен резултат

1317 0

Селекционерът на Малта Пиетро Годин смята, че отборът му може да постигне един положителен резултат в утрешната квалификация с България. Наставникът даде пресконференция, на която изрази увереност, че футболистите му могат да се представят достойно.

"Много добре знаем какво ни очаква. Доволен съм да чуя, че играчите не се страхуват. Няма причина да се страхуваме. Идваме, за да играем футбол, нищо повече. С подобна настройка ще постигнем един положителен резултат. България е добър отбор. Изигра страхотни квалификации за световното. В тези квалификации започнаха по-колебливо. Ще искат да се реваншират за загубите си, но и ние имаме да се реваншираме пред феновете. Резултатите са единственото нещо, което различава двата отбора от миналата година. Г-н Пенев е довел в отбора още млади футболисти. Те са стойностен тим", заяви Годин.

"Майкъл Мифсуд е идол за нас, но това, че няма да играе е възможност за друг играч да се докаже. Не знаем още колко ще отсъства Майкъл. Надявам се скоро да се изясни този въпрос", уточни той.

"За Малта загубата от Италия е като победа. Това обясних и на пресконференцията след мача. Критиките не ме притесняват. Искам да давам кураж на играчите. Когато футболистите напускат терена с високо вдигната глава също е много важно нещо. Убеден съм, че съм постъпил правилно, като съм дал кураж на играчите си", добави още наставникът, като думите му бяха подкрепени и от двама от състезателите на тима.

"Очакваме с нетърпение мача с България. Ще бъде труден мач. Разбира се, целта ни е да се представяме добре, както в предните ни мачове. Надяваме се да се представим по-добре от последния ни мач тук", заяви Пол Фенеч.

"Ще бъде труден мач. Не, не се притесняваме. Доста често се срещаме с България през последните години. Мачът няма да има нищо общо с тези, които сме играли до сега", каза Клейтън Файла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички