Феновете на Локо (Сф): Касев, тръгни си с добро, иначе...


Феновете на Локо (Сф): Касев, тръгни си с добро, иначе...
Снимка: БГНЕС

1772 0

Феновете на Локомотив (София) окончателно се обявиха срещу дуото Петър Касев - Кирил Льосков, което от няколко месеца се справя неуспешно с издържането на Локомотив (София). 

Както е известно, Николай Гигов даде акциите на двамата, които обаче упорито дърпат "железничарите" към фалит. В "Надежда" назря сериозен скандал, а Касев нападна вече няколко пъти феновете. 

Това се отрази и официално от днес феновете искат акциите на тима да бъдат прехвърлени на тях. Ако това не се случи, привържениците се заканиха да му "осигурят лечение". 

"Нашата борба продължава в нова насока от този ден. Обръщаме се към г-н Касев на момента да предостави всички акции на клуба на лице, което ние ще посочим, защото в противен случай играта наистина ще загрубее. Касев провокира нас, провокира и съдбата с псевдо лечението си в болници, което няма да бъде особено трудно да му бъде осигурено, ако не си тръгне с добро", написаха феновете. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички