Феновете на Дунав са бесни на Дерменджиев


Феновете на Дунав са бесни на Дерменджиев

2100 0

Повечето от феновете на Дунав са бесни на старши треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев за грубото му и неуважително изказване към русенския тим след мача, спечелен от разградския отбор с 5:3.

Докато Веселин Великов отчете грешките на Дунав и призна класата на Лудогорец, според Дерменджиев, Дунав е играл затворено и само ритал топката напред. Не стана ясно обаче, как тимът на Веселин Великов само с това с „ритане” е успял да вкара три гола на Лудогорец, който „гостуваше” на своя стадион, а и резултатът бе равен 3:3 в 75 минута.

През целия мач Дерменджиев стоеше доста стреснат на тъчлинията и камерите доловиха изненаданото му изражение. Освен това се оказа, че в нашето първенство Лудогорец не е получавал три гола в един мач от 2013 година. В същото време, единадесетте титуляри на Дунав играха третия си мач в рамките на 7 дни и накрая бяха доста уморени, което доведе до грешките в защита и до поражението от шампионите.

Головата машина Кешеру измъкна Лудогорец в 8-голов трилър с Дунав

„Като е толкова отворен Георги Дерменджиев, защо не върне жеста, като поиска Лудогорец”да „домакинства” на Дунав”през пролетта на Градския стадион в Русе”, питаха в социалните мрежи ядосаните запалянковци от Русе, пише "24 часа".

Тема за коментар бе и доста съмнителното и на моменти пристрастно съдийство на Николай Колев, който според русенци, доста е подпирал „евробоеца” на България. Според феновете от Русе, арбитърът е оставил Кешеру да вкара първия си гол, след като топката е била напуснала терена. След тва трима в „зелено” бяха в отново неотсъдена, засада, но румънецът стреля в аут. Съдията спести и доста картони на играчите на Дерменджиев, спирайки и голова атака на русенци.

Заради гаврата с Дунав, много от феновете на тима обявиха, че във вторник ще викат и ще стискат палци „Арсенал” в мача от Шампионската лига в София. „Нека БФС изпрати и тук български арбитър, да спасява „Лудогорец” от поредното 0:6”, ядосват се запалянковците от Русе.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички