Феновете на Черно море бесни: "Призоваваме БФС да спре да слугува на определени отбори"


Феновете на Черно море бесни: "Призоваваме БФС да спре да слугува на определени отбори"
Снимка: ПФК Черно море / PFC Cherno more

1603 0

Организираните фенове на Черно море отново изразиха недоволството от БФС. Този път то е породено от изнесената програма за началото на пролетния полусезон в Първа лига. 

Феновете за пореден път скачат на босовете

По всичко изглеждаше, че ще се стигне до напрежение, тъй като дербито между първия и втория във временното класиране Черно море и Лудогорец е насрочено за работен ден и в работен час на "Хювефарма Арена". 

Това разочаровало "моряците", които за исторически първи път зимуват начело в шампионата. Те сериозно вярват в помощта на "12-ия играч" - публиката, и сега обвиняват БФС за неудобния час. 

Срещата Лудогорец - Черно море е насрочена за 19-и февруари, понеделник от 16:00 часа. Тя идва в ключов момент от напрегнатия график на "орлите" - финал с ЦСКА 1948 за Суперкупата във Велико Търново (10.02.2024) и пътуване до Швейцария за първия двубой със Сервет (15.02).

Позицията на феновете

"Ние от Национален фен клуб Черно море Варна ,категорично осъждаме подобни действия от страна на футболното ръководство!

Не е нормално БФС да се съобразява с един-единствен отбор и с неговите прищевки. Нелогично е мачът между първия и втория в efbet Лига да се играе първо в работен ден и второ в час, в който е ощетен отборът гост – в случая Черно море. Призоваваме БФС да спре да слугува на определени отбори, след като по правило всички тимове са равни. Вземете разумно решение, за да не последват неразумни действия, от които никой няма да спечели.

Футболът беше за феновете, а от дълго време се опитвате мачовете да се играят пред празни трибуни и затворени стадиони", написаха "моряците" в социалните мрежи. 

Вижте представената от БФС програма за първите кръгове!

Още: Румънци надвиха лидера в Първа лига Черно море след нелепи грешки

Черно море обяви програмата си за зимна подготовка, търси съперник за само още една контрола

Изненада: Играч на Черно море реши да спре с футбола само на 28 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички