Фенове на съперник на ЦСКА скочиха да бият съдии


Фенове на съперник на ЦСКА скочиха да бият съдии

1293 0

Голям екшън се разигра в Сапарева баня, след края на мача между домакините от Германея и Чико (Бяга), съобщава "Блиц". Сблъсъкът от 7-ия кръг на ЮЗ "В" група завърши 2:2.

Гостите изравниха в последните секунди на мача, а автор на попадението бе вратарят на Чико Петър Стоичков. Той стреля от около 30 метра и превзе вратата на колегата си. Голът амбицира публиката, футболистите и треньорския щаб на домакините, които насочиха агресията си към рефера на мача Бисер Никифоров.

Реферът не зачете знак на помощника си на тъча, който вдигна флага за засада, и посочи флагчето за изпълнение на корнер. Точно след центрирането топката достигна до Стоичков, който "взриви" стадиона. Освен това домакините имаха претенции за това, че се играе повече време от обявеното по-рано 4-минутно продължение.

Феновете едва дочакаха последния съдийски сигнал и нахлуха на терена, обграждайки съдийската бригада. Наложи се да се намесва полиция, която изпроводи съдиите до съблекалните.

В мача Чико откри в 34-ата минута, като точен бе Стоянов. След почивката Германея успя да се върне в мача с великолепен гол от пряк свободен удар на Асен Васев. В 84-ата минута домакините стигнаха до обрат, след като записаха няколко пропуска, като Мирчев направи 2:1. В 94-ата минута Стоичков подели точките между двата тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички