Фенове на Локомотив София внесоха подписка за ремонт на стадиона


Фенове на Локомотив София внесоха подписка за ремонт на стадиона
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

852 0

Феновете на Локомотив София официално стартираха гражданска подписка с искане за основен ремонт на стадион "Локомотив" в квартал "Надежда". Инициаторите са УО Желени Бригади, като е подкрепена от легендата на клуба Спиро Дебърски, спортния журналист Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков Мария, както и общинските съветници Димитър Антов и Владимир Митов.

"Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме - бъдете активни. За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион Локомотив да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде", пишат феновете.

Подписката вече е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация и Столична община и е със срок от 3 месеца. През това време феновете очакват инициативата да се подкрепи от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив.

"Железничарите" се подсилиха с млад футболист от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички