Етър е пред разпад


Етър е пред разпад

942 0

Страхотна драма се разигра в Етър, след изненадващата загуба с 0:2 от Левски (Карлово). Част от феновете заподозряха умишлено поражение с цел да бъде отстранен старши треньорът на Георги Василев, пише "Меридиан мач".

След края на мача те се срещнаха с президента на клуба Александър Нанков, който обяви, че се оттегля.

"Напускам президентския пост в Етър, щом феновете са на това мнение. След като обвиняват мен за създадената ситуация, очевидно не желаят да съм начело. Аз съм човек на честта и смятам, че при това положение повече нямам работа в Етър", заяви Нанков.

Веднага след това обаче последва декларация на футболистите, които обявиха, че всички напускат, ако президентът си тръгне.

"Поемаме изцяло вината за загубата. По никакъв начин г-н Нанков не ни е повлиял да загубим, напротив, преди мача дори ни обеща завишени премии за победа. Ако сме искали да губим нарочно, за да предизвикване рокади, нямаше да вземем толкова победи и да падаме чак в последния мач", заяви от името на целия отбор капитанът Станислав Генчев.

"Заставаме изцяло зад президента. Ако той си тръгне, ние всички напускаме Етър заедно с него", категоричен бе Генчев, а към позицията на отбора се присъединиха и спортният директор Стефан Атанасов и администраторът Страцимир Тинчев.

От своя страна треньорът Георги Василев също намекна за оставка:

"Сега няма да търся дълбоки предпоставки за загубата, но явно е, че има проблеми. Напрежението около нашия клуб разколеба играчите. Ако имат нужда от мен - готов съм. Ако нямат нужда, ще се разделяме", коментира Георги Василев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички