Емил Велев обвини съдиите за загубата в Стара Загора


Емил Велев обвини съдиите за загубата в Стара Загора

1412 0

Емил Велев директно обвини съдията за загубата на своя тим Монтана срещу Берое (2:1) в Стара Загора. Той е категоричен, че при победния гол на Георги Андонов не е имало засада и отсече, че това е 4-и пореден двубой, в който неговият отбор е сериозно ощетен.

"При втория гол на Берое изобщо нямаше фаул. Но какво да ви кажа - това не се случва за първи път, а четвърти пореден мач, когато по някакъв начин съдиите взимат нещата в свои ръце и решават да се свири само за единия отбор.

Искахме да използваме нашите бързо играчи, за да направим контраатаки и да отбележеи гол, но не успяхме. Когато можеше да се свири дузпа за нас, той даде обратен фаул. За мен това си беше чиста дузпа", отсече Кокала, който съжали, че съставът му е "къс". Все пак се надява през зимната пауза да бъдат привлечени няколко играчи, които да вдигнат нивото на отбора, който в момента окупира последното място в "А" група.

"Казах, че нашата скамейка е доста къса и трябва да се привлекат доста играчи. Имаме още два мача, където трябва да се помъчим с всички сили да ги спечелим.

„Стремяхме се да пазим техните силни футболисти. Направихме го успешно. Отбелязахме изравнителен гол и не виждах как ще ни вкарат втори гол, но така е във футбола. Ще се стремим и на двата фронта да действаме - в сряда ни чака доста тежък мач в Горна Оряховица. Най-важният мач до края на полусезона е с Ботев, където трябва задължително да вземем точки. Късметът обаче не е с нас в тези мачове, в които съм начело, но трябва да гледаме мачовете, които ни остават", каза още Велев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички