Емил Велев: Мисля, че ще бием с 4:0 в реванша


Емил Велев: Мисля, че ще бием с 4:0 в реванша

1328 0

Наставникът на Хасково Емил Велев намери сили да се пошегува, след като тимът му загуби почти всякакави надежди да продължи в турнира за Купата, след като загуби с 0:3 от "Левски" в първия мач. Запитан дали отписва реванша, Кокала заяви: "Не, мисля, че ще бием 4:0".

Велев отчете по-добрата игра на своя тим през второто полувреме, когато последният в "А" група изоставаше с 0:2. "Играчите се отърсиха от този страх през първото, заиграха по-освободено, мисля, че третият гол беше напълно излишен, смятам, че имаше фаул срещу нашия вратар, но така е отсъдил съдията и за наше нещастие си вкарахме и автогол", обобщи специалистът.

Велев е на мнение, че отсъдената дузпа за "сините" в 23-ата минута е била пресилена. "Беше естествено движение на нашия играч, можеше и да не се даде тази дузпа", сподели той.

"Надявам се да изглеждаме по-добре следващата седмица, за да вземем нещо от следващия мач", каза треньорът на Хасково, чийто тим освен в реванша за купата, среща "Левски" и в първенството. Шампионатът обаче е приоритет за намиращия се на дъното на класирането тим.

Той отдаде загубата на липсата на опит у своя отбор. "Те са млади, може би им е било натрупано напрежение. И преди мача им казах, че може да има такъв момент и колкото по-бързо се отърсят, толкова по-бързо ще заиграят по-добре. През първото полувреме това не се получи, през второто владеехме повече топката, а имахме и ситуации. В защита се държахме прилично, но младостта си каза своето".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички