Един голмайстор и обрат: Славия си върна на Локомотив София със същия резултат (ВИДЕО)


Един голмайстор и обрат: Славия си върна на Локомотив София със същия резултат (ВИДЕО)
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

776 0

Славия победи с 1:2 в столичното дерби срещу Локомотив София в 24-ия кръг на Първа лига. "Белите" стигнаха до пълен обрат с голове на Владимир Николов в 48' и 63'. За домакините резултата откри Антони Иванов в 24'.

След дербито отборът на Златомир Загорчич е 10-ти с 29 точки, а съперникът им е едно място под тях с 4 пункта по-малко. В следващия кръг "белите" приемат Локо Пловдив, а "червено-черните" са гости на Лудогорец. Това е първа победа за гостите от 2 мача насам, докато Локо Сф се справи с Етър миналия кръг. В първия мач за сезона "железничарите" победиха големия си съперник с 1:2.

Славия стигна до обрат в дербито срещу Локо София

Славия показа по-добрите неща на терена, като почти през цялото време държаха инициативата. Противно на показаното обаче Локо София откри резултата в 24'.  Селсо Рапосо преодоля Тони Тасев по десния фланг и намери Антони Иванов. Той с удар от наказателното поле не остави никакъв шанс на Светослав Вуцов.

До края на полувремето Славия имаше няколко възможности да изравни, но това се случи 2 минути след подновяването на двубоя за втората част. След поредния корнер Тасев центрира, а Влади Николов вкара с глава за 1:1.

Натискът продължи и в 63' възпитаниците на Загорчич стигнаха до второ попадение. Отново Тасев с главна роля, като проби и напредна от ляво, за да центрира.  Любенов показа отличен рефлекс. Топката обаче рикошира в бранител на столичните "железничари" и попадна на крака на Владимир Николов за втория му гол в двубоя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички