Дъщерята на Туньо скандализира: Смъртта му не е случайна!


Дъщерята на Туньо скандализира: Смъртта му не е случайна!

1902 0

Дъщерята на Трифон Иванов Галина съобщи чрез социалната мрежа Фейсбук, че е подала жалба в полицията и прокуратурата, защото на нея и сестра ѝ им е отказан достъп до дома на баща им, с който се разпореждат чужди хора.

Галина Иванова дори твърди, че е започнала "най-гнусната битка... в деня, в който осъзнала, че смъртта на баща ми не е случайна".

"Обърнах се към полицията за съдействие... сезирах прокуратурата... Започнах най-гнусната битка с най-безочливата наглост още в деня, в който осъзнах, че смъртта на баща ми не е случайна. От 13 февруари нямаме достъп до нито една от къщите ни, рибарникът му е не просто обещан, а обран. Всичко се изпокри в рамките на няколко месеца. Складовете ни са преместени, всичко което се е намирало някога някъде вече го няма. Апартаментът ни се продава, лъжат че не е живяно в него от години. Преди дни с камиони е изнесено цялото му обзавеждане. Преди седмица часове наред са товарени кашони от къщата, където тати почина. Пред разследващите полицаи се дават напълно нереални отговори, очеИЗвадни лъжи, които незнайно защо не биват подлагани на съмнение. Нямам думи... нямам сили... нямам обяснение... нямам представа как е възможно... нямаме нищо, а всичко е наше."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички