Дъщерите на Туньо се отказват от наследство - вижте защо


Дъщерите на Туньо се отказват от наследство - вижте защо

2113 0

Дъщерите на Трифон Иванов може да се откажат от наследството на баща си, за да не се стовари на гърба им банковия му кредит, коментират близки и познати на футболиста.

За да стартира амбициозния си бизнес план за изграждане на развлекателен комплекс в село Поликраище, Туньо теглил банков кредит, който му е отпуснат срещу договорна ипотека над бъдещия комплекс на стойност около 700 000 лв. Световната криза обаче попарва изпълнението на бизнес плана на екснационала. Нещата не вървят, клиенти в комплекса няма и той започва да не може да погасява вноските по кредита.

Банката от своя страна налага запор върху дружествения дял на Трифон във фирмата му „Триумф" ЕООД и завежда изпълнително дело, което печели. Комплексът е обявен за продажба от съдия изпълнител, като началната му тръжна цена е малко над 1 млн. лв.

Според съдия изпълнителя, занимавал се с този случай, в крайна сметка сделка май била реализирана, а след нея оставали около стотина хиляди лева от кредита за погасяване. Познати на Туньо и хората от село Поликраище обаче твърдят, че това не е вярно, пише "Меридиан мач".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички