Двамата "моряци" Цветомир Панов и Велислав Василев се "закотвиха" задълго в Черно море


Двамата "моряци" Цветомир Панов и Велислав Василев се "закотвиха" задълго в Черно море
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1273 0

С навлизането в зимната пауза Черно море постепенно разпусна състава си, който ще се отдаде на заслужена почивка. Някои от играчите на "моряците" отпътуваха към своите родини или на почивка, докато други все още тренират.

Двама от "зелено-белите" състезатели пък се обвързаха с тима от морската столица за дълго време. Става въпрос за защитника Цветомир Панов, както и за нападателя Велислав Василев, които преподписаха своите договори с клуба.

Ето какво съобщиха варненци на клубния си уебсайт:

"Бранителят на Черно море Цветомир Панов и крилото Велислав Василев преподписаха с „моряците“. Договорът на опитния краен защитник изтичаше на Нова година, но двете страни стигнаха до споразумение той да бъде удължен.

Василев пък е един от перспективните играчи в състава на Илиан Илиев, който е обект на интерес както от родни клубове, така и от отбори от чужбина.

Цветомир Панов стана част от „моряците“ през януари 2019 година, като до момента е изиграл 104 мача с фланелката на варненци за първенство, в които има и един гол.

Юношата на Черно море Велислав Василев пък подписа първия си професионален договор с представителния тим през лятото на 2020 година, а досега е изиграл 62 двубоя за „зелено-белите“ в елита".

Междувременно, Черно море се раздели с една от знаковите фигури в състава си - Матиас Курьор. Ето какво каза той преди да напусне клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички