Дузпа в края вдъхнови Етър, а ЦСКА 1948 пропусна да се върне в топ 4 (ВИДЕО)


Дузпа в края вдъхнови Етър, а ЦСКА 1948 пропусна да се върне в топ 4 (ВИДЕО)
Снимка: Rostislav Grancharov / LAP.bg

897 0

ЦСКА 1948 и Етър не успяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 на стадион "Ивайло" в мач от 21-ия кръг на родната Първа лига. "Червените" докосваха победата, но дузпа в самия край обърка плановете на столичани.

Ценна точка за Етър срещу ЦСКА 1948

Развой на Етър - ЦСКА 1948

Още: Каранга се похвали със завръщането на Божидар Чорбаджийски в ЦСКА (СНИМКА)

В началото на срещата опасности пред двете врати липсваха. В седмата минута Мартин Величков не се затрудни с изстрел на Талис, който получи топката в наказателното поле от Карагарен.

В 34-ата минута вратарят на Етър с лекота улови слаб удар на Бирсент Карагарен. Шест минути след това Карагарен стреля от дъгата на наказателното поле, шутът му бе блокиран, а топката стигна до Педриньо, който обаче я прати над вратата.

След почивката ЦСКА 1948 поведе в резултата. Стив Фуртадо отне и напредна по крилото, след това подаде към Талис, който върна към Педриньо, а нападателят на столичани с удар по земя преодоля Величков за 0:1 в 50'.

Още: В какво състояние Националният стадион "Васил Левски" ще посрещне ЦСКА? (ВИДЕО)

В последната минута от редовното време обаче реферът Васимир Ел Хатиб отсъди дузпа за домакините след нарушение на Никола Илиев срещу Ловре Кнежевич в наказателното поле. Зад топката застана Иван Василев, който прати Даниел Наумов в другия ъгъл за 1:1.

При евентуална победа ЦСКА 1948 щеше да се върне в топ 4 на Първа лига, но сега продължава да е шести с 36 точки в актива си. От другата страна, Етър продължава да е последен с едва 10 пункта.

ЦСКА отдаде почит на своята легенда Петър Жеков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички